Termeni si Conditii


Contractul comercial si termenii de retur asumate de client, in momentul efectuarii unei comenzi

PROMOTIA 1+1 GRATIS

 

1. Promotia este valabila doar pentru produsele aflate in categoria 1+1 GRATIS si doar in perioada mentionata in aceasta categorie.

 

2. Promotia NU POATE fi cumulata cu celelalte promotii de pe site.

 

3. Promotia este REALA si pentru orice nelamurire contactati-ne telefonic: 021 313 78 81

 

4. Promotia este valabila in limita stocului disponibil. SC ALEGRIA ONLINE SHOPS nu-si asuma responsabilitatea asupra existentei pe stoc a produselor pe toata durata promotiei.

 

 

Compania care administreaza site-ul  www.casaeuropa.ro, denumit in continuare Casa Europa, este ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL, numita in continuare ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11747/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: 32275158.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului Casa Europa - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

2. Accesul la informatiile de pe site

ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Casa Europa si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

 

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site- Casa Europa t, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

 

ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a furnizorului. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie comerciala emis de ALEGRIA ONLINE SHOPS, GARANTIE VALABILA 30 DE ZILE. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL de la acest client.

 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul in care, clientul efectueaza plata efectiva a comenzii, indiferent de metoda aleasa(cash-prin livrare cu ramburs, cu cardul sau alta metoda). Factura din interiorul coletului tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%), daca este cazul, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

 

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL la adresa de e-mail  info@alegriaonline.ro.

Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

 

GARANTIA COMERCIALA oferita de ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este de 30 de zile!

 

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul  Casa Europa pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site sau pe contul de Facebook dupa o aprobare prealabila. ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Casa Europa este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Casa Europa.

 

ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Casa Europa. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

10. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre.

 

Pentru orice astfel de cerere sau notificare va trebui sa ne trimiteti un e-mail pe adresa info@alegriaonline.ro.

 

Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs. Nu primim retururi prin Posta Romana, doar prin firme de curierat rapid.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.

ATENTIE! PRODUSELE CU REDUCERE NU SE POT RETURNA , CI DOAR SCHIMBA CU O ALTA MASURA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicate/agreate sau neridicarea unui colet aferent unei comenzi ferme atrage dupa sine refuzul unor comenzi ulterioare si inceperea demersurilor de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.

11. Litigii si dispozitii finale

 

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Casa Europa  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.


Promotiile Saptamanii